Regler för webbplatsen!

View previous topic View next topic Go down

Regler för webbplatsen!

Post  Autumn Hayvalley on Sun Jul 26, 2015 1:28 pm

Hej alla!
Innan jag börjar prata, välkommen till engelska forum Star Stable!
Till detta Star Stable forum blivit en säker plats, finns det vissa regler som du måste följa. Alla användare som inte följer reglerna kommer att ha en varning. Om den personen bryter mot reglerna mer än 2 gånger det kommer att förbjudas från forumet för obestämd tid..¸¸.*♡*.¸ ¸.*☆*¸.*♡*.¸ ¸.*☆*.¸ ¸.*♡*.¸¸.*☆*1. Det är förbjudet att avslöja ditt riktiga namn, ålder, dina bilder eller din väns / familjens ettor (verkliga livet, naturligtvis), e-post, ditt kontoinformation eller annan personlig information.
2. Alla meddelanden med sexuellt, innapropriate och / eller stötande innehåll för minderåriga på 16 år kommer omedelbart fördömas och / eller delected. Denna typ av innehåll omfattar saker som: Våld situationer, förolämpningar och / eller förnedring av andra användare, hentai innehåll, bilder och / eller sexuella symboler (främst symboler som representerar sexuella delar av människokroppen) eller någon form av agressive språk.
3. Undvik att be personalen att ha någon betydelsefull ställning (till exempel minimod). Minimods är de som tar hand om forumet och gör det till en säker, ren och säker plats, som flyttar de ämnen som de respektive platser och som låser de ämnen, när det är nödvändigt. Personalen väljer andra minimods enligt med deras resultat i forumet. Ha tålamod, tack.
4. Det är strängt förbjudet att be om personuppgifter från andra användare eller försöka låtsas vara personal i forumet för att descover någons uppgifter. Den verkliga Personalen har en annan färg på namnet och det kommer aldrig be om ditt lösenord.
5. Kämpa inte på grund av religion eller politiska frågor. Var och en har rätt att få deras syn på politik och religion, bör de andra respektera detta.
6. Inte spam (till exempel: oönskad reklam)!
7. Som framgår av regel nummer 2, är det förbjudet att förolämpa andra, svordomar och / eller diskutera med andra användare. Någon av dessa situationer kommer att redovisas (i fallet med förolämpningar och svordomar, kommer meddelandet tas bort och / eller rapporteras).
8. Undvik att placera inlägg och trådar utan mål / mening i forumet. Vi arbetar hårt för att göra detta forum en organiserad och ren plats.
9. Nej PC-Love (virtuell kärlek). Du vet aldrig vem som kan vara på andra sidan av skärmen.
10. Det är förbjudet att diskriminera andra och döma dem genom sin ras och / eller religion. Här är vi alla lika och det finns inga människor med fler eller färre rättigheter. Därför är det inte tillåtet någon form av respektlöshet.
11. Försök att använda lämpliga ordförråd, så att andra kan se vad som finns i dina meddelanden och vilka är dina idéer, och försöka undvika några stavfel.
12. Det är inte tillåtet att normala användare att beväpna sig i minimods, existerar de av någon viss anledning. Kom ihåg: dessa är de att moderera forum. De Minimods.
13. När du rapporterar någon, måste du se till att klagomålet är [b] TRUE [/ b] och att du har en bra anledning att göra det. Alla klagomål utan anledning och / eller känsla kommer att tas bort och användaren kommer att rapporteras.
14. I detta forum, måste du talar engelska. Om du inte vet hur man talar engelska, använda en översättare.
15. missbruk av känslor (leenden på vänster) är interdicted från 5 på varandra följande känslor.
16. Inte muta någon (exempel: Fråga röster i en tävling).
17. Inte träna Mobbning (till exempel ta bort någon från konversationen). Vi alla förtjänar att respekteras och vem som helst kan ansluta sig till samtal och skämt!.¸¸.*♡*.¸ ¸.*☆*¸.*♡*.¸ ¸.*☆*.¸ ¸.*♡*.¸¸.*☆*Om du hittar någon som disrespecting dessa regler, meddela det till minimods! De kommer att ta hand om situationen och användaren kommer att rapporteras och / eller förbjudas (på obestämd tid), beroende på hur allvarlig situationen.
Om alla följer dessa regler kommer Star Stable forum vara en rolig, trygg och organiserad plats!

Tack för er uppmärksamhet och ha kul ♥

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autumn Hayvalley

Autumn Hayvalley

Mensagens : 219
Data de inscrição : 2015-07-24

http://www.beatriztomars.tumblr.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum