Regels van de site!

View previous topic View next topic Go down

Sticky* - Closed Regels van de site!

Post  Autumn Hayvalley on Sun Jul 26, 2015 3:24 pm

Hallo allemaal!
Voordat ik begin te praten, welkom op het Engels forum van Star Stable!
Om dit Star Stable forum uitgegroeid tot een veilige plaats, zijn er een aantal regels die je moet volgen. Elke gebruiker die niet aan de regels zal een waarschuwing te hebben. Als die persoon breekt de regels meer dan 2 keer zal worden verbannen van het forum voor onbepaalde tijd..¸¸.*♡*.¸ ¸.*☆*¸.*♡*.¸ ¸.*☆*.¸ ¸.*♡*.¸¸.*☆*1. Het is verboden om te onthullen uw echte naam, leeftijd, uw foto's of die van uw vriend / familie (het echte leven, natuurlijk), e-mail, uw accountgegevens of andere persoonlijke informatie.
2. Elk bericht met seksuele, innapropriate en / of beledigende inhoud voor minderjarigen van 16 jaar zal onmiddellijk worden opgezegd en / of delected. Dit soort inhoud omvat zaken als: Geweld situaties, beledigingen en / of vernedering van andere gebruikers, hentai inhoud, foto's en / of seksuele symbolen (voornamelijk symbolen die seksuele delen van het menselijk lichaam te vertegenwoordigen) of enige vorm van agressieve taal.
3. Vermijd het stellen van de medewerkers om een ​​belangrijke positie (bijvoorbeeld minimod) hebben. Minimods zijn degenen die zorg van het forum en maken het tot een veilige, schone en veilige plaats, die de onderwerpen beweegt hen respectievelijke plaatsen en die op slot de onderwerpen, wanneer het nodig is. Het personeel kiest andere minimods basis met hun prestaties in het forum. Wees geduldig, alstublieft.
4. Het is ten strengste verboden om te vragen om persoonlijke gegevens van andere gebruikers of om te proberen te doen alsof het personeel van het forum om de gegevens van iemand descover zijn. De echte personeel heeft een andere kleur op de naam en het zal nooit vragen om uw wachtwoord.
5. Niet vechten, omdat godsdienst of politieke kwesties. Iedereen heeft het recht om hun standpunten van politiek en religie hebben, moeten de anderen respecteren.
6. geen spam (bijvoorbeeld: ongewenste reclame)!
7. Zoals vermeld in regel nummer 2, is het verboden om de andere, vloeken beledigen en / of te bespreken met andere gebruikers. Elk van deze situaties zal worden gerapporteerd (in het geval van beledigingen en vloeken, wordt het bericht verwijderd en / of gerapporteerd).
8. Vermijd het plaatsen van berichten en onderwerpen zonder enig doel / zin in het forum. We werken hard om dit forum een ​​georganiseerde en schone plaats te maken.
9. Geen PC-Love (virtuele liefde). Je weet nooit wie kan aan de andere kant van het scherm.
10. Het is verboden om anderen te discrimineren en te beoordelen hun door hun ras en / of religie. Hier zijn we allemaal gelijk en er zijn geen mensen met meer of minder rechten. Daarom is het niet toegestaan ​​enige vorm van gebrek aan respect.
11. Probeer de juiste woordenschat te gebruiken, zodat de anderen kunnen zien wat er in je berichten en wat zijn uw ideeën, en proberen om een ​​aantal spelfouten te voorkomen.
12. Het is niet toegestaan ​​om de normale gebruikers in staat om zich te wapenen in minimods, ze bestaan ​​voor enige andere reden. Herinner me: dit zijn degenen tot matige het forum. De Minimods.
13. Wanneer je iemand melden, moet u ervoor zorgen dat de klacht [b] TRUE [/ b] en dat je een goede reden om het te doen. Een klacht zonder reden en / of zin zullen worden verwijderd en de gebruiker zal worden gerapporteerd.
14. In dit forum, moet je Engels spreken. Als je niet weet hoe om Engels te spreken, gebruik dan een vertaler.
15. Het misbruik van emoties (de glimlach aan uw linkerhand) is verboden is vanaf 5 opeenvolgende emoties.
16. Niet omkopen iedereen (voorbeeld: Stel stemmen in een wedstrijd).
17. Niet oefenen Pesten (bijvoorbeeld iemand uit het gesprek verwijderen). We allemaal verdienen te worden gerespecteerd en iedereen kan deelnemen aan de gesprekken en grappen!.¸¸.*♡*.¸ ¸.*☆*¸.*♡*.¸ ¸.*☆*.¸ ¸.*♡*.¸¸.*☆*Als u iemand die niet respecteren van deze regels vinden, deelt het mee aan de minimods! Zij zullen zorgen voor de situatie en de gebruiker zal worden gerapporteerd en / of verboden is (voor onbepaalde tijd), afhankelijk van de ernst van de situatie.
Als al deze regels volgen, zullen de Star Stable forum een leuke, veilige en georganiseerde plek!

Dank u voor uw aandacht en plezier hebben ♥

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autumn Hayvalley

Autumn Hayvalley

Mensagens : 219
Data de inscrição : 2015-07-24

http://www.beatriztomars.tumblr.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum