Reglene i området!

View previous topic View next topic Go down

Sticky* - Closed Reglene i området!

Post  Autumn Hayvalley on Sun Jul 26, 2015 1:54 pm

Hei alle sammen!
Før jeg begynner å snakke, velkommen til den engelske forum Star Stable!
Til denne Stjerne Stable forumet blitt et trygt sted, er det noen regler som du må følge. Alle brukere som ikke følger reglene vil ha en advarsel. Hvis denne personen bryter reglene mer enn to ganger vil det bli utestengt fra forumet for ubestemt tid..¸¸.*♡*.¸ ¸.*☆*¸.*♡*.¸ ¸.*☆*.¸ ¸.*♡*.¸¸.*☆*1. Det er forbudt å avsløre din virkelige navn, alder, bilder eller din venns / familiens seg (det virkelige liv, selvfølgelig), e-post, kontoinformasjon eller annen personlig informasjon.
2. Alle meldinger med seksuelt, innapropriate og / eller støtende innhold for mindreårige på 16 år vil umiddelbart bli fordømt og / eller delected. Denne typen innhold inkluderer ting som: Vold situasjoner, fornærmelser og / eller ydmykelse av andre brukere, hentai innhold, bilder og / eller seksuelle symboler (hovedsakelig symboler som representerer seksuelle deler av kroppen) eller noen form for aggressiv språk.
3. Unngå å spørre de ansatte til å ha noen viktig posisjon (for eksempel minimod). Minimods er de som tar vare på forumet og gjør det til en trygg, ren og sikker plass, som flytter emnene til dem respektive plasser og som låser temaene, når det er nødvendig. De ansatte velger andre minimods ifølge med sine prestasjoner i forumet. Vær tålmodig, vær så snill.
4. Det er strengt forbudt å be om personopplysninger fra andre brukere, eller å prøve å late som de ansatte på forumet til descover noens data. Den virkelige Staff har en annen farge på navnet, og det vil aldri be om passordet ditt.
5. Ikke kjemp på grunn av religion eller politiske spørsmål. Alle har rett til å ha sine synspunkter på politikk og religion, bør de andre respekterer det.
6. Ikke SPAM (for eksempel: uønsket reklame)!
7. Som nevnt i regel nummer 2, er det forbudt å fornærme andre, banning og / eller diskutere med andre brukere. Noen av disse situasjonene vil bli rapportert (i tilfelle av fornærmelser og banning, vil meldingen bli slettet og / eller rapportert).
8. Unngå å plassere innlegg og emner uten noen mål / mening i forumet. Vi jobber hardt for å gjøre dette forumet en organisert og rent sted.
9. Ingen PC-Love (virtuell kjærlighet). Du vet aldri hvem som kan være på den andre siden av skjermen.
10. Det er forbudt å diskriminere andre og dømme dem av deres rase og / eller religion. Her er vi alle like, og det er ingen mennesker med flere eller færre rettigheter. Derfor er det ikke lov til noen form for respektløshet.
11. Prøv å bruke riktig ordforråd, slik at andre kan se hva som er i meldingene dine, og hva er dine ideer, og prøv å unngå noen stavefeil.
12. Det er ikke tillatt for vanlige brukere å ruste seg i minimods, de eksisterer for noen annen grunn. Husk: Dette er de å moderere forumet. De Minimods.
13. Når du rapporterer noen, må du sørge for at klagen er [b] TRUE [/ b], og at du har en god grunn til å gjøre det. Enhver klage uten grunn og / eller fornuft vil bli slettet, og brukeren vil bli rapportert.
14. I dette forumet, må du snakke engelsk. Hvis du ikke vet hvordan du snakker engelsk, kan du bruke en oversetter.
15. misbruk av følelser (smiler på venstre side) er har forbudt fra 5 påfølgende følelser.
16. Ikke bestikke noen (f.eks: Spør stemmer i en konkurranse).
17. Ikke øve Mobbing (for eksempel slette noen fra samtalen). Vi alle fortjener å bli respektert og hvem som helst kan delta i samtaler og vitser!.¸¸.*♡*.¸ ¸.*☆*¸.*♡*.¸ ¸.*☆*.¸ ¸.*♡*.¸¸.*☆*Hvis du finner noen som har mangel på respekt for disse reglene, kommunisere det til minimods! De vil ta seg av situasjonen og brukeren vil bli rapportert og / eller utestengt (på ubestemt tid), avhengig av alvorlighetsgraden av situasjonen.
Hvis alle følger disse reglene, vil Star Stable forum være en morsom, trygg og organisert sted!

Takk for oppmerksomheten og ha det gøy ♥

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autumn Hayvalley

Autumn Hayvalley

Mensagens : 219
Data de inscrição : 2015-07-24

http://www.beatriztomars.tumblr.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum